Geplaatst op

Onderhoud of service voor uw type MINI?

slider_14

Om uw MINI in een zo goed mogelijke staat te houden en problemen te voorkomen is onderhoud voor uw auto erg belangrijk. Een grote of kleine beurt zijn begrippen waar u vast wel eens van gehoord heeft. In samenwerking met de technische afdeling van Beek Auto Racing levert MINIspeed een aantal services, waaronder aircoservice, uitlijnservice, uitwegservice en algemeen onderhoud. Beek Auto Racing verzorgt ook de APK van uw MINI of andere bolide.

De services zijn geschikt voor alle generaties en typen MINI One, Cooper, Cooper S, Cabriolet, Clubman, JCW, GP, Coupé, Roadster, Paceman en Countryman. Naast de uitgebreide range aan services en het importeur-schap van merken als Tarox remmen, Aliant accu’s, en ITG luchtfilters beschikt Beek Auto Racing over een professionele werkplaats in Den Haag waar de genoemde merken en producten kunnen worden gemonteerd.

slider_07

Door jarenlange ervaring beschikt BAR over de kennis die nodig is om veilig aan MINI’s te werken. Service aan uw mini, montage van nieuwe onderdelen of het doorvoeren van upgrades is onderdeel van onze dagelijkse werkzaamheden.

Heeft u toch een specifieke wens, neem dan gerust contact met ons op en wij zorgen dat de onderdelen op voorraad zijn zodra u uw (race-)auto bij Beek Auto Racing achterlaat voor montage.

U kunt uw MINI serviceaanvraag indienen via het contactformulier op deze pagina. Op de pagina vindt u ook een overzicht van alle beschikbare onderhoudservices die binnen Beek Auto Racing kunnen worden uitgevoerd. De montageaanvraag voor uw MINI kan hier worden ingediend.