Service voor uw MINI?

Om uw MINI in een zo goed mogelijke staat te houden en problemen te voorkomen is onderhoud voor uw auto erg belangrijk. Een grote of kleine beurt zijn begrippen waar u vast wel eens van gehoord heeft. In samenwerking met de technische afdeling van Beek Auto Racing levert MINIspeed een hele reeks specifieke services voor MINI eigenaren en liefhebbers, waaronder een aircocheckservice, uitlijnservice, uitweegservice, algemene montageservice en meer.

Beek Auto Racing verzorgt ook de APK van uw MINI of andere bolide. De services zijn geschikt voor alle generaties en typen MINI One, Cooper, Cooper S, Cabriolet, Clubman, JCW, GP, Coupé, Roadster, Paceman en Countryman. U vindt hieronder een volledig overzicht. Selecteer de service voor meer informatie en een prijsopgave.

Aircoservicecheck
APK-Service
Dynamorevisie & Vervangen (1e Gen)
Dynamorevisie & Vervangen (2e Gen)
Gereviseerde 5-Versnellingsbak (1e Gen)
Gereviseerde 6-Versnellingsbak (1e Gen)
Gereviseerde 6-Versnellingsbak (2e Gen)
Gereviseerde Cilinderkop (1e Gen)
Gereviseerde Cilinderkop (2e Gen N14)
Gereviseerde Compressor (1e Gen)
Gereviseerde Ruilmotor Cooper / Cooper S (1e Gen)
Gereviseerde Ruilmotor Cooper S (2e Gen)
Haal- en brengservice
Koppelingset Vervangen (1e Gen)
Koppelingset Vervangen (2e Gen)
Montage/Installatieservice
Montage Vervangende Gesmede Zuigers (2e Gen)
Montage Vervangende Klepseals (2e Gen)
Onderhoudsinspectie I (Kleine beurt)
Onderhoudinspectie II (Grote beurt)
Uitlijnservice
Uitweegservice
Vermogensmeting op de rollenbank
Vervangen Distributieketting N14B16A Motor (2e Gen)
Vervangende Hydraulische Stuurpomp (1e Gen)
Verwijderen Software Foutmeldingen

Beek Auto Racing is momenteel de enige partner op het gebied van service en onderhoud, maar mocht u een MINI-specialist zoeken in uw buurt neem dan contact op met Beek Auto Racing via het onderstaande contactformulier. Het transport van uw kostbare bezit vanuit uw thuislocatie naar Beek Auto Racing in Den Haag is ook mogelijk. Beek Auto Racing haalt en brengt in heel Nederland.

Ook voor allerlei onderhoudsproducten bent u bij ons aan het juiste adres. Onze onderhoudsproducten vindt u in de webshop en zorgen ervoor dat uw auto in optimale staat blijft zodat de onderhoudskosten beperkt blijven tot een minimum. Neem voor informatie, prijzen of een afspraak contact op met de specialisten van Beek Auto Racing via het onderstaande contactformulier. Vergeet niet alle verplichtte velden in te vullen!


Contactformulier