Service / Onderhoud voor uw MINI?

Om uw MINI in een zo goed mogelijke staat te houden en problemen te voorkomen is service en onderhoud voor uw auto erg belangrijk. Een grote of kleine beurt zijn begrippen waar u vast wel eens van gehoord heeft. In samenwerking met de technische afdeling van Beek Auto Racing levert MINIspeed een hele reeks specifieke services en onderhoud voor MINI eigenaren en liefhebbers, waaronder een uitlijnservice, uitweegservice, algemene montageservice en meer.

Beek Auto Racing verzorgt ook de APK van uw MINI of andere bolide. De services en onderhoud zijn geschikt voor alle generaties en typen MINI One, Cooper, Cooper S, Cabriolet, Clubman, JCW, GP, Coupé, Roadster, Paceman en Countryman. U vindt hieronder een volledig overzicht. Selecteer de service, onderhoud of check voor meer informatie en een prijsopgave.

Revisie/Vervangen

Dynamorevisie & Vervangen (1e Gen)
Dynamorevisie & Vervangen (2e Gen)
Gereviseerde Compressor (1e Gen)

Reparatie/Vervangen

Koppelingset Vervangen (1e Gen)
Koppelingset Vervangen (2e Gen)
Koppelingset Vervangen (3e Gen)
Montage/Installatie van Onderdelen
Montage Verbeterde Draagarmrubbers
Montage Vervangende Gesmede Zuigers (2e Gen)
Montage Vervangende Distributieketting Benzine Modellen (1e Gen)
Montage Vervangende Distributieketting Motor (2e Gen)
Vervangende Hydraulische Stuurpomp / Servopomp (1e Gen)

Service-/Onderhoudsbeurt

APK-Service
Multiriem Vervangen (3e Gen)
Onderhoudsinspectie I (Kleine beurt)

Onderhoudsinspectie II (Grote beurt)
Remvloeistof Vervangen

Overige Services

Leen-MINI service
Storingsdiagnose Service
Uitlijnservice
Uitweegservice
Vermogensmeting op de rollenbank
Verwijderen Software-Foutmeldingen

Beek Auto Racing is momenteel de enige partner op het gebied van service en onderhoud, maar mocht u een MINI-specialist zoeken in uw buurt neem dan contact op met Beek Auto Racing via het onderstaande contactformulier. Vermeld in alle gevallen de nummerplaat van uw MINI! Het transport van uw kostbare bezit vanuit uw thuislocatie naar Beek Auto Racing in Den Haag is ook mogelijk. Beek Auto Racing haalt en brengt in heel Nederland.

Ook voor allerlei onderhoudsproducten bent u bij ons aan het juiste adres. Onze onderhoudsproducten vindt u in de webshop en zorgen ervoor dat uw auto in optimale staat blijft zodat de onderhoudskosten beperkt blijven tot een minimum. Neem voor informatie, prijzen of een afspraak contact op met de specialisten van Beek Auto Racing via het onderstaande contactformulier. Vergeet niet alle verplichtte velden in te vullen!


Contactformulier