Verzending & bezorging

Verzenden van uw bestelling

Bestellingen worden afgehandeld en verzonden zodra deze binnenkomen bij het MINIspeed team. We houden u op de hoogte via e-mail en ons Sendcloud verzendsysteem. U kunt de verzending van uw bestelling ook volgen via uw persoonlijke account.


Levertijden van uw bestelling

MINIspeed is niet zelf verantwoordelijk voor de bezorging van de pakketten en poststukken, maar wij streven ernaar om uw bestelling zo snel mogelijk te bezorgen. De verwachte levertijd is rond de twee á drie werkdagen. Staat uw bestelling al meer dan drie werkdagen op ‘Afgerond’? Neem dan contact met ons op. Wij helpen uw graag verder!


Kosten thuisbezorging

De kosten voor bezorging worden berekend op de afrekenpagina.


Waar kunt u laten bezorgen?

U kunt uw bestelling overal in Nederland laten bezorgen. Helaas bezorgen wij op dit moment alleen in Nederland, Duitsland en België. Wel kunt u altijd contact met ons opnemen om te kijken of wij samen een oplossing voor uw situatie kunnen vinden.


Wie bezorgt de bestellingen?

MINIspeed maakt gebruik van het Sendcloud verzendsysteem. Binnen dit systeem kiezen wij voor DHL verzendopties voor pakketten die niet door de brievenbus passen. Poststukken die wel door de brievenbus passen worden bezorgd door Post NL.


Gebruikmaken van een ander adres dan het factuuradres

Dat is mogelijk. Tijdens het bestelproces kunt u aangeven of uw factuuradres gelijk is aan het afleveradres. Indien u aangeeft dat dit niet het geval is, wordt u verzocht om het juiste afleveradres in te voeren. Uw bestelling zal dan naar dat adres worden verzonden, terwijl uzelf gewoon de bestelling betaalt.


Uw pakket is niet aangekomen

Controleer altijd eerst de status van uw order in uw account via ‘Mijn account’. Lijkt alles in orde te zijn, controleer dan het door u opgegeven bezorgadres. Als ook dat klopt, kan het zijn dat er een vertraging is opgetreden bij onze vervoerder. Indien dit meerdere dagen voortduurt, verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen.


Overige vragen

Heeft u een andere vraag over de levering van uw bestelling? Neem dan contact met ons op.

Opmerking: De algemene voorwaarden prevaleren altijd boven de genoemde punten op deze pagina! U vindt de algemene voorwaarden op onze webshop.