Geplaatst op

Tuning voor MINI F55/F56 Cooper S beschikbaar!

slider_13

Vanaf heden vindt u een volledig overzicht van alle tuningstages voor eerste, tweede en derde generatie MINI modellen. In totaal vindt u 24 verschillende tuningstages voor de MINI One Diesel, One, Cooper, Cooper S en Cooper S JCW (GP). De tuningstages worden geïnstalleerd in de werkplaats van Beek Auto Racing in Den Haag.

Uw MINI laten tunen met de software van Beek Auto Racing is niet enkel weggelegd voor snelheidsduivels. Het extra vermogen en trekkracht zorgt ervoor dat uw MINI soepeler optrekt en een vlottere respons heeft. De verbeterde performance levert uw meer dagelijks rijcomfort.

<iframe src=”http://www.facebook.com/plugins/video.php?href=http%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FBeekAutoRacing%2Fvideos%2F1213776795325730%2F&show_text=0&width=560″ width=”560″ height=”315″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowTransparency=”true” allowFullScreen=”true”>

Het tunen van een MINI is daarnaast meestal niet alleen tuning via software, maar ook via hardware-upgrades zoals een nieuwe interkoeler, oliekoeler, sport nokkenassen of een grotere turbo. De combinatie van zowel hardware als software zorgt ervoor dat meer vermogen en trekkracht wordt geleverd door de motor in bijvoorbeeld uw MINI Cooper S of Cooper S JCW (GP1 & GP2). Naast de tuning kunt u ook een vermogens-meting op de rollenbank laten uitvoeren.

Alle tuningproducten worden in huis bij Beek Auto Racing ontwikkeld en aangepast naar de wensen van de klant. Hierdoor heeft u de zekerheid van een goed en duurzaam product. Voor meer informatie omtrent alle tuningstages kijk hier!