Geplaatst op

Kies nu uw Powerflex bussen voor uw MINI

Slider Powerflex

Binnen MINIspeed hebben we ons assortiment uitgebreid met een ruime verscheidenheid aan ophangingbussen van het merk Powerflex. De volledige range voor eerste en tweede generatie MINI modellen is nu in onze webshop verkrijgbaar.

Naast het standaardaanbod en binnen de bestaande Powerflex Road Series lijn leveren we in samenwerking met de Engelse fabrikant nu ook een nieuwe draagarmbus voor tweede generatie MINI’s.

De PFF5-201G draagarmbus is specifiek ontwikkeld voor sportief straat- en circuitgebruik en geeft gebruikers een extra caster van twee graden door het toepassen van een aluminiumbehuizing met offset en een vrij draaiende bus gemaakt van polyurethaan.

Powerflex Draagarmbus PPF5-201G

Naast de bussen levert Powerflex ook een binnenste voordraagarm kogel voor extra negatieve camber voor uw eerste generatie MINI. De kogel is speciaal geschikt voor gebruikers die zijn of haar MINI op het circuit willen gebruiken.

Door de montage van twee Powerflex camber kogels aan de voorzijde van uw MINI onderstel realiseert u een additionele negatieve camber van 1,25 graden. De montagebrackets zijn gemaakt van hoogwaardig staal en vormen daardoor een uitstekende vervanging van het standaard MINI onderdeel.

De extra negatieve camber zorgt voor een beter contact met de weg en resulteert in een verbeterde geometrie, grip en stuurgevoel. Ideaal voor degene die de wegligging van zijn of haar MINI One, Cooper, Cooper S, JCW en JCW GP wilt verbeteren.

Powerflex Camber Kogelset Voorzijde (1e Gen)

De getoonde producten zijn onderdeel van de Powerflex Road Series en zijn geschikt voor normaal en sportief straatgebruik. De producten zorgen ervoor dat u uw auto beter kunt hanteren, voorkomen ongelijke slijtage van de banden en instabiel remmen. Er is geen speciaal gereedschap nodig om de getoonde Powerflex producten te monteren.

De voordelen van Powerflex:

– Verlengde levensduur van uw banden
– Verbeterde prestaties
– Verhoging van de veiligheid
– Grotere kosteneffectiviteit

De MINIspeed.eu webshop biedt een ruime verscheidenheid aan MINI producten voor alle generaties BMW MINI. Van de MINI Cooper One (R50) tot de MINI Cooper S JCW GP2 (R56), en van de MINI Cooper Clubman (R55) tot de allernieuwste vijfdeurs MINI Cooper S (F55), u vindt het allemaal in onze online winkel. De artikelen zijn razendsnel te vinden via de zoekfunctie en onze heldere categorieën.