Tarox Remblokset (Voorzijde) (1e Gen)

140,50349,50

Tarox zorgt ervoor dat u altijd kunt genieten van het beste op het gebied van remmen, schijven, blokken en overige delen voor remsystemen.

De getoonde remblokken zijn geschikt voor uw eerste generatie MINI One, Cooper, S en JCW (GP) (R50, R52, R53) modellen.

U kunt kiezen uit drie verschillende soorten remblokken.

Daarom MINISPEED

  • Alles voor uw MINI Cooper
  • Europa’s grootste MINI Cooper specialist
  • Montage mogelijk in onze werkplaats
  • Vele MINI Cooper delen leverbaar uit voorraad
  • Veilig en vertrouwd online kopen
  • Vriendelijke klantenservice
Artikelnummer: TaroxRemblokVoor1eGen Categorieën: , , Tag:

Beschrijving

Tarox is een specialist op het gebied van remmen, remsystemen en remcomponenten. Het bedrijf is gevestigd in Osnago, Noord Italië, in de buurt van het beroemde Monza racecircuit. De Italianen kunnen terugkijken op meer dan 30 jaar ervaring in de ontwikkeling, productie en distributie van verschillende remsystemen en remcomponenten. De remblokken worden altijd als set van vier stuks geleverd.

De Tarox remblokken zijn in verschillende compounds verkrijgbaar:

  • Strada – Compound 112 is een sport remblok en een zeer goeie vervanger voor het standaardremblok. De Strada remblokken zijn ideaal voor weggebruik en dagelijks gebruik omdat ze uitstekend presteren bij lage temperaturen en onmiddellijk reageren zonder voorverwarmen, maar ook omdat ze een hogere wrijvingscoëfficiënt hebben voor betere remprestaties, beter bestand zijn tegen hoge temperaturen en langer meegaan dan O.E.-materialen. Ze bieden een uitstekend pedaalgevoel en geven de rijder volledige controle over het remproces. Strada zijn speciaal ontworpen voor gebruik met Tarox warmtebehandelde en met de hand afgewerkte remschijven met hoge prestaties. Dit remblok is temperatuurbestendig tot 600°C en heeft een optimaal temperatuurbereik van 200°C tot 350°C.
  • Corsa – Compound 114 is voor zeer sportief straat- of trackday-gebruik. Corsa remblokken kunnen worden omschreven als allrounders: Geïnspireerd door het racecircuit, maar bewezen op de weg! Hoewel deze remblokken in de eerste plaats bedoeld zijn voor gebruik op Trackdays op het circuit, kunnen ze ook uitstekend worden gebruikt in krachtigere voertuigen voor gebruik op de weg. Corsa remblokken werken uitstekend, zelfs bij lage temperaturen, en bieden daarom maximale prestaties in alle temperatuurbereiken. De hoge wrijvingscoëfficiënt zorgt voor een geweldig pedaalgevoel en een indrukwekkende ‘bite’. Ze zijn echter niet zo hard voor de remschijven als sommige andere TrackDay-remblokken. Corsa remblokken zijn temperatuurbestendig tot 800°C en hebben een optimaal temperatuurbereik van 250°C tot 500°C.
  • Competizione 116 – Compound 116 is alleen geschikt voor trackday- of race-gebruik. Als het aankomt op pure raceprestaties, is het Competizione 116 compound de juiste keuze, omdat het compromisloze betrouwbaarheid en remkracht biedt. Competizione 116 wordt gekenmerkt door een hoge wrijvingscoëfficiënt en heeft superieure lossingseigenschappen in vergelijking met andere motorsportcompounds, waardoor het een uitzonderlijk gemakkelijk te moduleren rubber is. De lage samendrukbaarheid zorgt voor een hard, vertrouwenwekkend pedaalgevoel en een uitstekende thermische stabiliteit, wat ronde na ronde voor consistente remprestaties zorgt.

Bij het bestellen van nieuwe remblokken is het aan te bevelen om ook meteen een remsensor te bestellen.

Voor meer informatie omtrent Tarox producten en de getoonde remblokken kunt u altijd contact met ons opnemen.

Extra informatie

Generatie

MINI Type

, , , , , , ,

Soort

Onderdeel

Merk

Versie

, ,