Tarox Big Brake Remschijfset voor 18 Inch Wielen (Achterzijde) (3e Gen)

905,50

Tarox heeft een set ontwikkeld voor de achteras voor uw derde generatie MINI Hatchback, Vijfdeurs, Cabriolet en Clubman (F54, F55, F56, F57) modellen met een minimale velgmaat van 18 inch.

De remschijven zijn verkrijgbaar zonder meerprijs in de volgende uitvoeringen; gebogen groef, gat en groef, multi groef of alleen gaten. Gaarne bij de bestelling aangeven welke versie u wilt.

Beschikbaar via nabestelling

Daarom MINISPEED

  • Alles voor uw MINI Cooper
  • Europa’s grootste MINI Cooper specialist
  • Montage mogelijk in onze werkplaats
  • Vele MINI Cooper delen leverbaar uit voorraad
  • Veilig en vertrouwd online kopen
  • Vriendelijke klantenservice
Artikelnummer: KMMN1204 Categorieën: , Tag:

Beschrijving

Tarox is een specialist op het gebied van remmen, remsystemen en remcomponenten. Het bedrijf is gevestigd in Osnago, Noord Italië, in de buurt van het beroemde Monza racecircuit.

De standaard remschijf wordt vervangen door een twee-delige Big Brake remschijf welke een stuk groter is dan de standaard remschijf, namelijk 320 x 10 mm. Er worden brackets in het standaardpakket geleverd welke de originele remklauwen verder naar buiten plaatst, daardoor is het niet noodzakelijk om de remleidingen en blokken te vervangen. De velg maat moet minimaal 18 inch zijn.

Dit achterassysteem die de standaard remklauw behoudt omvat:

  • Twee twee-delige 320 x 10 mm remschijven met aluminium montage bellen
  • Twee montageadapters
  • Alle benodigde bevestigingsbouten en moeren

De meeste Tarox remsystemen zijn zowel geschikt voor snelle wegvoertuigen als voor gebruik op het circuit. Alleen de samenstelling van de remblokken moet worden afgestemd op het respectievelijke gebruiksgebied.

Omdat het gebruik op het circuit een veel hoger niveau van slijtage met zich meebrengt, raden wij regelmatig onderhoud aan om eventuele storingen in het systeem – zoals gekookte remvloeistof – zo vroeg mogelijk te herkennen.

Heeft u behoefte aan specifieke remblokken, laat het ons dan weten. We kunnen ook andere compound blokken leveren specifiek voor uw gebruik.

Extra informatie

Generatie

MINI Type

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Soort

Onderdeel

Merk