Tarox Remschijfset (Voorzijde) (1e Gen)

324,50445,50

Tarox zorgt ervoor dat u altijd kunt genieten van het beste op het gebied van remmen, schijven, blokken en overige delen voor remsystemen.

De getoonde remschijven zijn geschikt voor uw eerste generatie MINI One, Cooper, S en JCW (GP) (R50, R52, R53) modellen.

U kunt kiezen uit vijf verschillende soorten schijven.

Daarom MINISPEED

  • Alles voor uw MINI Cooper
  • Europa’s grootste MINI Cooper specialist
  • Montage mogelijk in onze werkplaats
  • Vele MINI Cooper delen leverbaar uit voorraad
  • Veilig en vertrouwd online kopen
  • Vriendelijke klantenservice
Artikelnummer: TaroxRemschijfVoor1eGen Categorieën: , , Tag:

Beschrijving

Tarox is een specialist op het gebied van remmen, remsystemen en remcomponenten. Het bedrijf is gevestigd in Osnago, Noord Italië, in de buurt van het beroemde Monza racecircuit. De Italianen kunnen terugkijken op meer dan 30 jaar ervaring in de ontwikkeling, productie en distributie van verschillende remsystemen en remcomponenten. De getoonde schijven worden altijd als set van twee stuks geleverd.

Tarox D95 / Gaten
Tarox D95 sportremschijven bieden maximale koelprestaties, omdat de hete gassen die tijdens het remmen vrijkomen, snel kunnen ontsnappen van het remblokoppervlak naar de centrale koelkanalen van de remschijf. De gaten in de schijf zijn afzonderlijk verzonken om scheuren te voorkomen. Deze scheurtjes zijn een veelvoorkomend neveneffect van geboorde schijven die zijn blootgesteld aan buitensporige hittecycli. De D95 remschijven zijn altijd volledig geboord, in tegenstelling tot sommige schijven van concurrenten die alleen gegroefd zijn. Elk gat is zorgvuldig gepositioneerd waardoor optimale koeling wordt gegarandeerd. Daarom kan het boorpatroon per schijf verschillen – de illustraties dienen alleen ter illustratie. Alle D95-remschijven zijn gemaakt van TÜV-goedgekeurde originele gietstukken, hebben een warmtebehandeling ondergaan en zijn met de hand afgewerkt voor een zo glad mogelijk wrijvingsoppervlak.

Tarox Sport Japan / Gat + Groef
De Tarox Sport Japan remschijf is oorspronkelijk ontwikkeld voor de Japanse markt, maar is al lang erg populair dankzij het atletische uiterlijk en de hoge prestaties. De combinatie van gaten en gleuven op het remoppervlak helpt om water, warmte en gassen af te voeren – dit maakt de remschijf efficiënter en voorkomt ook dat de remblokken verglazen. Alle Sport Japan remschijven worden warmte behandeld, gefreesd op computergestuurde machines en in de eindproductie met de hand afgewerkt. Het volgende geldt: als u uw MINI wilt uitrusten met een zeer agressief remblok, moet u kiezen voor de G88 of F2000 remschijf.

Tarox G88 / Multi Groef
De G88 sportremschijf van Tarox vormt de perfecte basis voor een consistente remafstelling. Het wordt gekenmerkt door zijn hoge prestaties en betrouwbaarheid. De G88 sport remschijf is beschikbaar voor bijna elke auto – en bijna altijd met TÜV goedkeuring. Professionals zullen de G88 sportremschijf van Tarox direct herkennen aan de karakteristieke 40 sleuven op het remoppervlak. Dit betekent dat de remschijf aanzienlijk koeler loopt – het risico van kromtrekken, resulterende trillingen of scheuren in de remschijf wordt drastisch verminderd. Alle G88 sportremschijven hebben een warmtebehandeling ondergaan en worden in de eindproductie met de hand afgewerkt!

Tarox F2000 / Gebogen groef
De Tarox F2000 race remschijf is speciaal ontwikkeld voor de eisen van de racerij. Zowel de prestaties als het uiterlijk zijn uitzonderlijk – het ontwerp is vaak omschreven als “iconisch”. In vergelijking met de G88 sportremschijf, is de F2000 race remschijf vervaardigd met gebogen sleuven. Dit vermindert het risico op kromtrekken en de daaruit voortvloeiende trillingen of scheuren aanzienlijk. Hierdoor is de F2000-race-remschijf bestand tegen hitteschade, zelfs onder de zwaarste raceomstandigheden. Alle F2000 race remschijven hebben een warmtebehandeling ondergaan en zijn in de eindproductie met de hand afgewerkt. De Tarox F2000 race remschijf is verkrijgbaar voor bijna alle automodellen en bijna altijd met TÜV goedkeuring.

Tarox Zero / Glad
De Tarox Zero remschijf is de ideale remschijf voor frequente bestuurders die waarde hechten aan een hoge veiligheid en betrouwbaarheid, maar niet willen inleveren op duurzaamheid en zuinigheid. Dit maakt de Tarox Zero remschijf een overtuigend alternatief, vooral voor bedrijven met een wagenpark. Het is ook de perfecte oplossing voor raceseries waarin gladde remschijven worden gespecificeerd door de reglementen. De Tarox Zero is gemaakt van hoogwaardig gietijzer en heeft vervolgens een warmtebehandeling ondergaan, waardoor hij beter bestand is tegen kromtrekken dan een standaard remschijf. Alle remschijven uit de Tarox Zero serie zijn kentekenvrij.

Voor meer informatie omtrent Tarox producten en de getoonde remschijven kunt u altijd contact met ons opnemen.

Extra informatie

Generatie

MINI Type

, , , , , , ,

Soort

Onderdeel

Merk

Versie

, , , ,