Welke MINI onderstelstage wilt u?

Vanuit u als klant krijgen we regelmatig de vraag welke aanpassingen u zou moeten doen aan het onderstel van uw MINI. Denk hierbij aan een nieuwe veerpoot of coilover set, verlagen met veren of het toepassen van meer camber of caster. Er is een ruim aanbod aan opties in onze webwinkel aanwezig en we hebben op deze pagina een duidelijk reeks met informatie voor u genoteerd.

In samenwerking met Beek Auto Racing leveren we verschillende onderstelstages voor diverse eerste, tweede en derde generatie MINI modellen; One (D), Cooper (D), Cooper S (SD) en Cooper S JCW (GP). De onderstelstages worden naar gelang u daar behoefte aan heeft geïnstalleerd in de werkplaats van Beek Auto Racing in Den Haag, maar u kunt ook zelf onderdelen bestellen en lokaal bij u laten installeren.

De keuze voor een stage hangt af van uw beschikbare budget en de gewenste upgrades die u wilt doorvoeren in uw MINI Hatchback, Cabriolet, Clubman, Coupe, Roadster, Vijfdeurs, Countryman en Clubman. U vindt hieronder een overzicht van de beschikbare stages. De montagetijd van iedere stage hebben we per stage tussen de haakjes vermeld. Montagekosten zijn 80 EUR per uur exclusief BTW. Voor meer informatie omtrent iedere stage, klik op de link om de stage te openen!

 • Stage I – (1 uur)
  Verlaging via veren

 • Stage II – (1,5 uur)
  Verlaging via veren + Wielspacers

 • Stage III – (3,5 uur)
  Verlaging via veren + Wielspacers + Draagarmbussen

 • Stage IV – (4,5 uur)
  Verlaging via veren + Wielspacers + Draagarmbussen + Achterstabilisatiestang

 • Stage V – (5,5 uur)
  Schroefset (hoogte verstelbaar) + Wielspacers + Draagarmbussen + Achterstabilisatiestang

 • Stage VI – (5,5 uur)
  Schroefset (hoogte/demping 1-weg verstelbaar) + Wielspacers + Draagarmbussen + Achterstabilisatiestang

 • Stage VII – (5,5 uur)
  Schroefset (hoogte/demping 2-weg verstelbaar) + Wielspacers + Draagarmbussen + Achterstabilisatiestang

 • Stage VIII – (5,5 uur)
  Schroefset (race/trackday) + Wielspacers + Draagarmbussen + Achterstabilisatiestang

Ter informatie moeten we vermelden de getoonde stages afhankelijk zijn van de beschikbaarheid van specifieke producten voor specifieke modellen binnen de drie generaties MINI. Voor de hatchback en cabriolet zijn bijvoorbeeld meer upgrades en producten beschikbaar dan voor de Countryman en Clubman. In overleg met onze specialisten kunnen we u volledig informeren omtrent de mogelijkheden voor uw model.

U vindt hieronder een overzicht van de door ons aanbevolen producten en/of onderdelen binnen de stages:

Onderstelstages

Mocht u specifieke wensen hebben, neem dan gerust met ons contact op via het contactformulier. U kunt in het formulier aangeven welke stage u graag wenst en eventueel in overleg met onze specialisten doornemen welke merken en/of producten we daaraan zouden kunnen koppelen. Vermeld in alle gevallen de nummerplaat van uw MINI! Vergeet ook niet onze pagina met veel gestelde vragen te controleren. Wellicht hebben we het antwoord op uw brandende vraag daar al vermeld.