Geplaatst op

TUNINGBOX: Tuning was nog nooit zo eenvoudig!

TuningBox_Achtegrond

In samenwerking met Tuningbox.com levert MINIspeed een externe ecu die wordt aangesloten tussen de standaard ECU en de originele kabelboom van uw MINI. De TuningBox onderschept de gegevens van de sensoren, herberekent en optimaliseert deze gegevens en stuurt de nieuwe aangepaste parameters door naar de ECU.

Hierdoor levert uw motor een hoger vermogen, binnen de mechanische beperkingen. De aansluiting gebeurt vanzelfsprekend aan de hand van connectoren die conform de originelen zijn, en behoeven geen aanpassing of soldeerwerk.

Het spreekt van zelfs dat met de TuningBox, alle functies van de controle-inrichting behouden blijven (ABS, ESP, boordcomputer, enz.). Elke externe ecu wordt geprogrammeerd in functie van het voertuigtype. Het resultaat van deze programmering komt voort uit prestatiegericht onderzoek in het TuningBox ontwikkelingscentrum of op onze rollentestbank. Vóór een externe ecu voor een bepaald automodel op de markt komt, worden talrijke tests uitgevoerd en op onze vermogensbanken om maximale prestaties met een maximale betrouwbaarheid te kunnen bieden.

TuningBox voor uw MINI

De volgende twee oplossingen kunnen wij u aanbieden: de TuningBox Classic of de Evolution TuningBox. De TuningBox Classic is uitgerust met dezelfde techniek als de Evolution TuningBox. Het grote verschil tussen beide is de aansluiting op de motor. Bij de Classic gebruiken we één signaal (één aansluiting).

Bij de Evolution gebruiken we meerdere signalen. De Evolution TuningBox is uitgerust met hoge kwaliteit AMP-stekkers. Om de reactietijd te verbeteren maken we gebruik van ultrasnelle microcontrollers. Die microcontrollers sturen de gegevens automatisch door naar de ECU.

Het derde product is de Tune Pedal welke zorgdraagt voor een dynamischer voertuig en welke uw acceleratie een extra boost geeft! Dankzij de Tune Pedal wordt de responstijd aanzienlijk verkort. Ook bij auto’s met een directe inspuiting, en common rail is deze verbetering merkbaar. De Tune Pedal verhoogt het vermogen niet en ook wordt de acceleratie van 0-100 niet verbeterd. Het product kan wel in combinatie met een extra TuningBox worden geïnstalleerd.

Voor meer informatie bezoek onze productpagina. Heeft uw interesse in een tuningbox? Plaats dan uw bestelling online op de website van Tuningbox.com en het product wordt bij u thuis afgeleverd of wij programmeren de externe ecu specifiek voor uw auto in onze werkplaats.