Geplaatst op

Tarox remkit upgrade voor MINI JCW GP3

Tarox GP3

Als importeur van Tarox levert onze partner Beek Auto Racing altijd de nieuwste delen, upgrades en kits. In onze webwinkel vindt u hier een ruim aanbod aan remkits, remschijven en remblokken voor de derde generatie MINI JCW GP, welke sinds vorig op de markt verkrijgbaar is.

Tarox heeft over de afgelopen maanden voor deze MINI een upgrade kit ontwikkeld, welke de rem performance nadrukkelijk verbeterd over de standaard remkit. Denk daarbij aan nieuwe remschijven, nieuwe remblokken en verbeterde dot 4 remolie.

Voor degene die vaak op het circuit te vinden is en interesse heeft in deze upgrade, hebben we hieronder een overzicht gemaakt van de diverse producten die u via onze MINIspeed webshop kunt bestellen.

Hoge performance remschijven voor & achter

Voor de voorzijde van de MINI GP3 leveren we drie specifiek upgrades. Als eerste de remschijven. De leverbare remschrijfset bestaat uit tweedelige remschijven. Naast het verbeteren van de remprestaties, besparen ze ook 2 kg per schijf in gewicht. De getoonde tweedelige schijf (360 x 30 mm) levert betere prestaties tijdens extreme omstandigheden. U vindt de productpagina hier.

Voor de achterzijde hebben we ook een oplossing verkrijgbaar. Bezoek de volgende productpagina en neem contact met ons op voor een specifieke prijsopgave voor de Tarox remkit aan de achterzijde. We kunnen deze ook in samenwerking met de remkit voor en montage leveren.

Remblokken voor een sportiever rijgedrag

Naast de remschijven leveren we ook remblokken voor uw MINI GP3. U kunt kiezen uit twee verschillende soorten remblokken. De Compound 112 is een sport remblok en een zeer goeie vervanger voor het standaardremblok, en de Compound 114 is voor zeer sportief straat- of trackday-gebruik. Kies zelf uw remblokken voor via deze productpagina en remblokken achter via deze productpagina.

Tarox Tweedelige Remschijfset (Voorzijde) (GP3) (3e Gen) (1)

Verbeterde remleidingen

Naast de schijven en blokken leveren we ook verbeterde remleidingen en remolie. De Goodridge RVS remleidingset voor uw GP is voorzien van een hoge kwaliteit leiding welke bestaat uit PTFE aan de binnenkant en een RVS mantel. De set levert niet alleen betrouwbaarheid en veiligheid, maar het ziet er ook goed uit. De remleidingset (zowel voorzijde als achterzijde) zorgt voor een beter en harder remgevoel en gaat het sponsachtige gevoel tegen, alsmede het leveren van een superieure weerstand tegen slijtage en corrosie.

Verbeterde remolie

De Tarox remolie (DOT 4) is een goede upgrade voor uw MINI. De olie heeft een hoger kookpunt van boven de 300 graden dan normale remolie (DOT 5). Hierdoor is deze beter geschikt voor sportief- of extreemgebruik van de remmen. De olie wordt geleverd in een verpakking van 500 ml.

Tarox Remolie (DOT 4) (550ml)