Geplaatst op

Terug van weggeweest! Shiftlights voor uw MINI

De meest gewilde upgrade voor uw MINI is terug van weggeweest! De shiftlights zijn weer verkrijgbaar en ontwikkeld door enthousiaste MINI rijder. MINIspeed is exclusief importeur en leverancier van deze gloednieuwe shiftlights in de Benelux. We kunnen ze direct uit voorraad leveren.

De shiftslights die op de stuurkolom van uw eerste of tweede generatie MINI (R50, R52, R53, R55, R56, R57, R58, R59, R60 en R61) worden gemonteerd geven exact aan, op het door u in geprogrammeerde toerental, wanneer u moet schakelen.

De intensiteit van de verlichting wordt automatisch geregeld door de sensor. U kunt de shiftlights uitschakelen door op het knopje te drukken.

Het geprogrammeerde toerental wordt ingesteld door uw gaspedaal in te drukken met uw motor ingeschakeld. Kies voor een toerental die de helft bedraagt van het door uw gewenste schakeltoerental en houd de knop ongeveer vier seconden ingedrukt.

MINI Shiftlights voor 2e Gen (2)

Installatie is vrij eenvoudig en kan worden gerealiseerd door het verbinden van de drie kabels aan de OBD connector en bekabeling. Speciale clips worden standaard meegeleverd. Wij kunnen de shiftlights op locatie in Den Haag laten inbouwen via onze partner Beek Auto Racing. Mocht u interesse hebben, laat het ons dan weten.