Geplaatst op

Nieuw in de shop! Onderstel Stages

Onderstelstages

In samenwerking met Beek Auto Racing en AST Suspension leveren we vanaf heden een ruim aanbod aan verschillende onderstelstages voor diverse eerste, tweede en derde generatie MINI modellen; One (D), Cooper (D), Cooper S (SD) en Cooper S JCW (GP). De onderstelstages worden naar gelang u daar behoefte aan heeft geïnstalleerd in de werkplaats van Beek Auto Racing in Den Haag.

De keuze voor een stage hangt af van uw beschikbare budget en de gewenste upgrades die u wilt doorvoeren in uw MINI Hatchback, Cabriolet, Clubman, Coupe, Roadster, Vijf-deurs, Countryman en Clubman. U vindt hieronder een overzicht van de beschikbare stage. De montagetijd van iedere stage hebben we per stage tussen de haakjes vermeld. Montagekosten zijn 80 EUR per uur exclusief BTW.

 • Stage I – (1 uur)
  Verlaging via veren

 • Stage II – (1,5 uur)
  Verlaging via veren + Wielspacers

 • Stage III – (3,5 uur)
  Verlaging via veren + Wielspacers + Draagarmbussen

 • Stage IV – (4,5 uur)
  Verlaging via veren + Wielspacers + Draagarmbussen + Achterstabilisatiestang

 • Stage V – (5,5 uur)
  Schroefset (hoogte verstelbaar) + Wielspacers + Draagarmbussen + Achterstabilisatiestang

 • Stage VI – (5,5 uur)
  Schroefset (hoogte/demping 1-weg verstelbaar) + Wielspacers + Draagarmbussen + Achterstabilisatiestang

 • Stage VII – (5,5 uur)
  Schroefset (hoogte/demping 2-weg verstelbaar) + Wielspacers + Draagarmbussen + Achterstabilisatiestang

 • Stage VIII – (5,5 uur)
  Schroefset (race/trackday) + Wielspacers + Draagarmbussen + Achterstabilisatiestang

Mocht u specifieke wensen hebben, neem dan gerust met ons contact op via de service contactpagina. U kunt in dit contactformulier aangeven welke stage u graag wenst en eventueel in overleg met onze specialisten doornemen welke merken en/of producten we daaraan zouden kunnen koppelen.

Onderstelstages

U vindt hieronder een overzicht van de door ons aanbevolen merken voor de diverse producten en/of onderdelen binnen de stages:

Ter informatie moeten we vermelden de getoonde stages afhankelijk zijn van de beschikbaarheid van specifieke producten voor specifieke modellen binnen de drie generaties MINI. Voor de hatchback en cabriolet zijn bijvoorbeeld meer upgrades en producten beschikbaar dan voor de Countryman en Clubman. In overleg met onze specialisten kunnen we u volledig informeren omtrent de mogelijkheden voor uw model.