Geplaatst op

In de shop: Superieure Custom Corbeau Seats Racestoelen

Slider corbeau

Vanaf heden levert MINIspeed in samenwerking met Beek Auto Racing de hoogwaardige race- en sportstoelen van Corbeau in Nederland. Corbeau Seats was de eerste fabrikant van autosport-stoelen ter wereld. De Engelse fabrikant is trots op het gebruik van de beste componenten en een netwerk met vertrouwde leveranciers, die de mogelijkheid bieden om u custom en op maat gemaakte stoelen aan te bieden.

Corbeau Predator Motorsport Stoel (1) Corbeau Revolution Elite Motorsport Stoel

De getoonde stoelen zijn onderdeel van het aanbod aan professionele motorsportstoelen voor de eerste, tweede en derde generatie MINI. In totaal bieden we meer dan 10 verschillende stoelen aan via onze webwinkel. Ze kunnen op aanvraag worden besteld.

De Corbeau formule is een unieke formule waarvan u zeker gebruik moet maken als MINI-fanaat. De Engelse fabrikant biedt u als één van de weinige sport- en racestoelfabrikanten de optie om uw nieuwe stoelen volledig naar eigen inzicht te ontwerpen en te bestellen.

Corbeau Pro-Series Elite Motorsport Stoel Corbeau Boss Evo Leer Vervangende Racestoel

Via de website van Corbeau kunt u kiezen uit een rijke verscheidenheid aan beschikbare stoelen, opties, kleuren en veel meer mogelijkheden. Creëer aan de hand van uw wensen de stoel die u graag in uw MINI wilt plaatsen. Bepaal welke opties u wenst en laat het ons weten! We kunnen u namelijk een zeer scherp aanbod doen aan de hand van uw gewenste order en design, en in samenwerking met onze partner Beek Auto Racing zelfs de stoelen inbouwen in uw auto.

Voordat u een keuze maakt, lees eerst onze volledige beschrijving voor meer informatie. U vindt de beschrijving op één van de drie productpagina’s.

Corbeau RRS Elite Leer Vervangende Racestoel (2) Corbeau RRS Red Leer Vervangende Racestoel